Ny design

Svenska Superseriers hemsida har äntligen erhålligt en ny välbehövd design. Den gamla designen (och även den omkodning jag gjorde när jag tog över som webmaster) hade ett stort antal brister, varav de flesta åtgärdats i den nya designen.

 • Först och främst är det nu möjligt att besöka sidan på mobila enheter, och sidan anpassar sig efter hur stor din skärm är.
 • Nyhetsflödet har delats upp i flera sidor om 10 inlägg/sida, och alla inlägg har kategoriserats.
 • Knappar för social interaktion via Facebook, Twitter och Google+ har lagts till. Dessa syns på sidofältet när man visar enstaka inlägg.
 • Nu med färre bilder… ja, det kan kännas bakåtsträvande, särskilt för en serietidnings hemsida, men när bilderna i fråga är skrymmande utan att fylla någon större funktion är det lika bra att göra sig kvitt dem.
 • Sökfunktion! Klicka på förstoringsglaset och en sökruta dyker upp. Alla inlägg och sidor som matchar ordet/orden du skrivit in listas då upp.

Ni lär också märka att det nu finns två menyer. Den till vänster är den ursprungliga menyn, och kommer finnas kvar ett tag till medan jag fortsätter möblera runt på sidan. Den övre är den som kommer att användas som huvudmeny från och med nu.

Som vanligt är jag öppen för förslag och kritik. Säg vad ni tycker i kommentarfältet nedan. Ingen registrering krävs.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Ny design”

 1. Profilbild för William Lindell

  Knapparna för att gilla/dela inlägg har flyttats från sidofältet till strax under rubriken för inlägget.

 2. Profilbild för William Lindell

  Facebook-knapparna har avaktiverats eftersom Facebook-tillägget ej längre är kompatibelt med WordPress. Google och Twitter bör fungera som förut.