Ny webmaster, ny sida

Mitt namn är William, och jag tar över rollen som webmaster och ekonomiansvarig i och med att Lars avgår från redaktionen.

Som första uppgift åtog jag mig att ge sidan en välbehövd uppdatering av information. Det slutade med att jag kodade om i stort sett hela webplatsen från grunden.

Layouten låter jag vara i stort sett som den är, med smärre justeringar: inga ramar, och nu driven av HTML5. Jag kanske ändrar den senare, men det är ingenting jag tänker göra inom den närmaste tiden.

Ett par sidor är fortfarande under utveckling. Sidan “serier” har inte anpassats till det nya sidformatet, den nya sidan “annonsera i tidningen” ska uppdateras med en prislista, listan på sidan “beställ tidningen” måste jag göra något åt, och artikelformatet på nyhetssidan håller på att göras om.

Jag är självklart mottaglig för kritik, så om det är något med sidan som inte är praktiskt/snyggt, så skicka ett e-postmeddelande tillwilliam.lindell@svenskasuperserier.se. Se dock till att ge konstruktiv kritik. Att skriva “Sidan suger! Buu!!” hjälper mig inte särskilt mycket om jag ska försöka förbättra den.

Jag kommer att göra mitt bästa för att sidan ska hållas aktuell, så förvänta er uppdateringar lite oftare i framtiden.

/William Lindell


Publicerat

i

,

av

Etiketter: