Sebastian och Viktor avgår!

Lite tråkiga nyheter följt av en rolig, men jag tänkte att det var bäst att riva av plåstret i god tid, så att säga.

Från och med nummer 20 så avgår Viktor Matiesen och Sebastian Sandberg som redaktörer för Svenska Superserier för att fokusera på sina egna serier.

V kommer att närvara vid Stockholms Internationella Seriefestival 2015, men det är sista gången som ni ser oss som en del av SSS-gänget.

Det roliga? Detta betyder att det finns plats för dig som är intresserad att ta över! Kontakta oss och bli nästa redaktör för Svenska Superserier!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Sebastian och Viktor avgår!”

 1. Profilbild för jessica karlsson
  jessica karlsson

  Hejsan ! jag är en tjej på 23 år som söker jobb som serietecknare just nu. har hållt på att teckna serie sen jag var en liten unge i blöja. hehe. (skämt åt sido ) men jag älskar att teckna.

  Tatuerare folk , så har ju talangen att teckna. och kan sitta med papper och penna i flera timmar. Jag har sökt jobb som serietecknare länge nu. Men får lixom inte svar tillbaka. Men såg er att ni sökte nu.

  Kanske det är bättre lycka här ?
  Hoppas på svar tillbaka. !
  Mvh Jessica karlsson

  1. Profilbild för William Lindell

   Jag är ledsen att göra dig besviken, men det vi efterfrågar i det här inlägget är redaktörer, inte serietecknare, och det är ett arbete som är idéellt. Vi publicerar förvisso gärna serier så länge de ryms löst inom superhjältekategorin eller skräck-/fantasyserier, men vi kan tyvärr inte erbjuda någon betalning för detta…

   /William Lindell på Svenska Superserier

 2. Profilbild för Johannes Strömer
  Johannes Strömer

  Hej!

  Jag är väldigt serie intresserad och har haft tankarna på att gå in i publicering, och som av en händelse snubblade jag över det här. Har platsen blivit fylld? Jag skulle gärna höra mer om vad redaktörsjobbet på SSS innefattar. Hör gärna av er på mail om ni vill prata mer!

  MVH

  Johannes Strömer

  1. Profilbild för William Lindell

   Hej Johannes!

   Platsen har såvitt jag vet inte blivit fylld ännu. Kontakta Johan Ragnarsson på rontiluomus@gmail.com för vidare information.

   MVH
   /William Lindell på Svenska Superserier