Svenska Superserier är igång igen!

Sveriges första och enda serietidning med fokus på superhjältar är så åter igång. Den nya redaktionen är tillsatt och arbetet med nästa nummer pågår for fullt.

Vi kan redan nu utlova att årets forsta Svenska Superserier kommer att bli något alldeles speciellt. Utgivningsdatum är i nuläget ännu icke bestämt men for att underlätta din väntan planeras seriesidor från kommande serier dyka upp här på sidan under avdelning “nästa nummer”.

En av hostens stora nyheter från SSS är annars det forum som just är under inforande. Här kommer såväl våran egen som den internationella superserieutgivningen kunna diskuteras. Vi är givetvis fortsatt tacksamma for allt inkommet material vare sig det ror sig om teckningar eller manus. Är det så att du väljer att aktivt soka tecknare eller manusforfattare kan detta goras under våran MSN-grupp som du hittar här (2006-12-26: MSN-gruppen är nerlagd, se istället vårt forum).

Vill du få fortlopande nyheter direkt till din mailbox går det återigen bra att anmäla sig till vårt nyhetsmail. Tyvärr har vår gamla databas gått forlorad så även om du tidigare anmält dig måste du nu gora det igen.

Uppdatering: Både vår MSN-grupp och nyhetsbrevet är nedlagt. Vi håller er uppdaterade via hemsidan, Twitter och Facebook i stället.

Vår mutant är tuffare än din mutant!
/ R e d a k t i o n e n


Publicerat

i

,

av

Etiketter: