Svenska Superserier planerar temanummer!

Jajjemen! Efter feedback från försäljare, och serieproffs ute i landet, så har Svenska SuperSerier tagit fram lite nya fina TEMANUMMER!

Vårt skräck-tema nummer har sålt allra bäst, och fick till och med ett trevligt litet pris på SPX för några år sedan, därav inspirationen till att skapa fler temanummer.

Dom flesta nummer kommer ha samma fria upplägg som tidigare, men vi planerar att hålla på serier med vissa teman tills vi kan placera in dom i dom fina tema-numren, så att det blir bättre fokus på just dessa serier. Vi kommer därför att sortera in dom serier vi får i efter dom olika teman, samt självfallet placera redaktionens egen produktion därefter.

Just nu har vi spikat följande temanummer som vi börjat jobba på att placera material in i:

1.Fantasy
2.SCIENCE FICTION
3.Antirasism/Hjältar världen över
4.Open Source/Public Domain

Vi funderar även på att samla samman våra uppkommande crossovers, längre serier, i särskilda temanummer, där man får hela äventyret i en fet tidning. Vad tror ni, kära läsare, kan det vara en bra idé?

Kom gärna in i vår TEMA-tråd på vårt forum och berätta vad ni skulle vilja se! Vi kommer att ta till vara era önskemål och idéer och anpassa vår utgivning därefter.

Tråd om temanumren på vårt forum.


Publicerat

i

av

Etiketter: