Välkommen till Svenska Superserier

SVENSKA SUPERSERIER är Sveriges första och enda tidning som presenterar svenska superhjältar av svenska tecknare samt manusförfattare. Dessa ger och garanterar bästa kvalitet och underhållning i form av action och Science fiction men vi har även plats för fantasy och andra serier av hög kvalitet…

Sverige har nu en motsvarighet till Marvel och DC (som idag dominerar superhjältebranchen i världsmarknaden, både som tidning och även på biograferna). För dig som gillar formatet och vill delta är detta verkligen en sida för dig. Här kan du skicka material, engagera dig och försöka göra en bra tidning bättre samt beställa SVENSKA SUPERSERIER och bara njuta av våra egna svenska superhjältar.

I samband med att SVENSKA SUPERSERIER nr 3 kommer ut f o m den 11:e Mars och att vi kommer att befinna oss på Sci-fi mässan i Göteborg, hela den helgen, har vi nu bytt adress på hemsidan. Vi passade även på att göra om hela hemsidan för att anpassa och uppdatera de omvälvningar som SVENSKA SUPERSERIER nu genomgått. Detta är en nystart för oss och för er som läser och deltar i denna resa som nu sprider sig över landet med korta men bestämda kliv.

Så välkommen till denna resa genom en helt ny värld – framtiden é din!

/ R e d a k t i o n e n

<< Tillbaka till Nyheter…


Publicerat

i

av

Etiketter: