#19 är här!

Här har inget skrivits på länge. Men har du följt oss på Facebook och på the hemsida formerly known as Twitter, så kan du ändå ha hängt med i vad vi har haft för oss under de senaste åren.

Och det allra senaste är att vi för första gången på längre tid än vi törs räkna till har släppt ett nytt nummer. Vill du se hur det såg ut när Johan packade upp leveransen från tryckeriet så kan du göra det här eller här. Och vill du veta mer om tidningens innehåll eller smygläsa några av dess sidor, så kan det uträttas här.

Svenska Superserier #19. Omslagsbild av Ola Skogäng.

Det nya numret, som är det 19:e i ordningen och det hittills tjockaste, finns ännu inte hos Tidskriftsbutiken, så i väntan på att den gör det kan man antingen skaffa tidningen från diverse ordinära ställen för bokskaffning eller beställa den direkt från oss. Vilket man tycker verkar trevligast och/eller billigast. Från oss köper du den för 89 kronor + frakt. Köper du 1 exemplar blir fraktkostnaden förmodligen 60 kronor.

Inofficiell men officiellt uppskattad Seriefest i Väst-bild av Stefan Johansson. Bland de seriefigurer som samlats, är vi särskilt nöjda med att han fick med Plågaren från Nordens Stjärnor.

Vill du se oss i ögonen när du säger att du vill (eller inte vill) ha tidningen, så kommer första tillfället till det den 27:e och 28:e oktober på Seriefest i Väst 2023. Vi är på seriemarknad på Frilagret i Göteborg klockan 17 till 23 på fredag och 11 till 18 på lördag. På lördag kommer vi även finnas på Seriehörnan mellan 12 och 13. En övning i konsten att befinna sig på två platser samtidigt.

Vi kan också tipsa om att Seriefest i Väst också innefattar en massa andra händelser spridda över det väderstreck som kallas väst. Från Skärhamn till Hjo. Från Lidköping till Kungsbacka. Så ser du till att vara i Skövde på lördag eller söndag kan du till exempel besöka utställningen Lillen, Mallan och jag med Nicolas Križan som genom sin medverkan i Svenska Superserier #19 är ett av de nyaste tillskotten till superseriefamiljen. Som serieskapare i allmänhet är han dock inte särskilt ny, utan lär ha ett ansenligt lager av skapelser att visa upp i sin utställning. En helt ny bok ska han visst ha också. Vill du höra Nicolas prata i radio, kan du så göra här.

Gammal Lillen-strip av Nicolas Križan.