Om Svenska Superserier

SSS var från början “Marvel-Janne” Erikssons idé och som vi tagit till oss och gjort verklighet av. Som redaktör för svenska Spider-man och X-men kände Janne att dessa inte hade någon direkt konkurrens och behövde en svensk motsvarighet.

Tanken är att talanger i Sverige ska ha möjlighet att visa upp vad de kan och vad som finns att erbjuda når det gäller svensk action. Med lite tur kan detta även fungera som en trampolin vilket kan öppna dörrar här hemma eller ute i världen.

Hittills har femton nummer kommit ut som du kan köpa i nårmaste seriebutik eller beställa online. Vi försöker att ständigt förbättra oss själva så att nästa nummer blir bättre än det tidigare. Dessa förändringar delar vi med er som är med och vill vara med i SSS vilket betyder att vi alla kommer att ständigt söka och finna sätt att bli bättre på det vi gör.

Vi vill att du som besökare/läsare ska ha möjlighet att kunna påverka innehållet och vad vi kan förbättra. All feedback är välkommet för vi vill veta vad som är bra och vad som är bättre… för det finns inget som heter dåligt.

Kommentarer

Ett svar till ”Om Svenska Superserier”

  1. […] SVENSKA SUPERSERIER (SE) Svenska Superserier publicerar actionserier skapade i Sverige. Tidningen vill fungera som en motsvarighet till Spiderman och X-men, där serietecknare kan visa upp sina talanger och få en trampolin ut i en större seriebransch. Superhjälteserier står i fokus, men även action, skräck, scifi och liknande äventyrsgenrer har utrymme i tidningen. Svenska Superserier har publicerats i 18 nummer och letar ständigt efter nya bidrag, så tveka inte att ta kontakt! SPRÅK: Svenska. ARVODE: Okänt. Läs mer här! […]